Pensiunea Paco

Pensiune și restaurant în Cluj-Napoca
 

Suntem Pensiunea și Restaurantul Paco

Indiferent de motivul vizitei Dumneavoastră în Cluj-Napoca, Pensiunea Paco vă oferă condiții de cazare excelente la prețuri prietenoase și vă garantează o ședere placută și relaxantă.

Totul pentru confortul Dumneavoastră


Pensiunea Paco este situată în centrul orașului Clu-Napoca, într-o zonă frumoasă și liniștită, în cadrul campusului studențesc Hașdeu și a celor mai importante clinici medicale clujene (Institutul Oncologic „Ion Chiricuta”, Clinica de Neurologie și Neurochirurgie, Spitalul Clinic Județean, Universitatea de Medicină și Farmacie, Facultatea de Geografie).

De asemenea, în apropierea pensiunii se află Gradina Botanică „Alexandru Borza”, Muzeul Zoologic și multe alte puncte turistice.

Indiferent de motivul vizitei Dumneavoastră în Cluj-Napoca,Pensiunea Paco vă oferă condiții de cazare excelente la prețuri prietenoase și vă garantează o ședere placută și relaxantă.


La Paco am găsit meniul zilei și am constatat că au mâncare foarte bună. De câteva ori pe lună iau masa la ei. -- Adrian

Restaurantul PacoRestaurantul PACO, vă oferă, pe lângă meniul zilei:

  • peste 100 de preparate, realizate în bucătăria restaurantului
  • deserturi delicioase, pregătite ca acasă
  • mâncare sănătoasă și variată, excluzând mâncarea de tip fast-food

Tot ce pregătim este preparat din produse naturale, în bucătăria proprie, realizat de către bucătarii noștri, ca la mama acasă.


Ne bucurăm să vă oferim următoarele


365

Zile de servicii

100+

Preparate în bucătărie

11

Camere la dispoziție

700+

Clienți fericiți